LOST INTIMACY: speciaal locatieproject van LeineRoebana in Amsterdam Slotervaart

Voorbij het verlaten Slotervaart ziekenhuis doemen de contouren op van het door weelderige plantengroei omzoomde B. Amsterdam.

LeineRoebana en vrienden strijken op 10 en 11 juli neer in B. Amsterdam, een inspirerende broedplaats vol bevlogen startups en innoverende bedrijven op een unieke locatie in een voormalig industrieel gebouw van IBM.

In deze rauwe setting ontmoeten nieuwe gezichten en oude bekenden van LeineRoebana elkaar, waaronder zangeressen Elisabeth Hetherington, Talitha van der Spek, luitist David Mackor, slagwerkers Robbert van Hulzen en Dirk Bruinsma, performer Michael Jahoda en anderen. Ook een nieuwe lichting talent van Amsterdamse Academie voor Theater en Dans doet zich gelden.

Samen creëren ze een voorstelling met live uitgevoerde muziek, waarin het publiek wordt verrast met bijzondere vervlechtingen van hedendaagse dans, gesproken woord en muziek van de meest intense welluidendheid tot indringende noise.

Zij zorgen voor een enerverend en verrassend spektakel dat de zorgen van afgelopen jaar doet vergeten.

Credits

Choreografie: Andrea Leine en Harijono Roebana
Dans: Uri Eugenio, Luana van Eekeren, Andrea Pisano, Timon De Ridder, Kris Mohammed Adem, Aika
Goto, Polina Mirovskaya en studenten van de opleiding Expanded Contemporary Dance van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Musici: Elisabeth Hetherington, Talitha van der Spek, David Mackor, Robbert van Hulzen, Dirk Bruinsma e.a.
Performer: Michael Jahoda
Lichtontwerp: Jeroen Smith

Lost Intimacy

Za 10 juli, 19.00 en 21.30 uur
Zo 11 juli, 16.00 en 19.00 uur
Locatie: B. Amsterdam (gebouw B.1)
Johan Huizingalaan 763A, Amsterdam

LOST INTIMACY wordt mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie Innovatie van het AFK en B. Amsterdam, in samenwerking met studio about en ROC Amsterdam.