LOST INTIMACY

Speciaal locatieproject van LeineRoebana in Amsterdam Slotervaart.

In het weekend van 10 en 11 juli 2021 hebben LeineRoebana seizoen 2020-2021 feestelijk afgesloten in het door weelderige plantengroei omzoomde B. Amsterdam in Slotervaart.

LeineRoebana en vrienden zijn neergestreken in B. Amsterdam, een inspirerende broedplaats vol bevlogen startups en innoverende bedrijven op een unieke locatie in een voormalig industrieel gebouw van IBM. In LOST INTIMACY ontmoeten nieuwe gezichten en oude bekenden van LeineRoebana elkaar, waaronder zangeressen Elisabeth Hetherington, Talitha van der Spek, luitist David Mackor, slagwerkers Robbert van Hulzen en Dirk Bruinsma, performers Michael Jahoda en Ederson Rodriques Xavier, zangeres Roos van Rossum en kunstenaar en DJ Maxime Duvall. Samen creëren ze een voorstelling met live uitgevoerde muziek, waarin het publiek wordt verrast met bijzondere vervlechtingen van hedendaagse dans, gesproken woord en muziek van de meest intense welluidendheid tot indringende noise.

LOST INTIMACY in B. Amsterdam is de eerste stap in een onderzoek van LeineRoebana om voorstellingen buiten de theaters, op (industriële) locaties aan de rand van de stad te presenteren in samenwerking met het bedrijfsleven. LeineRoebana wil het project in de toekomst ook in andere steden uitvoeren.

LOST INTIMACY wordt mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie Innovatie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Onze grote dank gaat uit naar B. Amsterdam en haar medewerkers en naar Peter Bout van Studio About voor het mogelijk maken van dit project.
Met speciale dank aan het ROC Amsterdam en de studenten Luca, Beau, Maroeska, Joya, Kenny en Joaquim.
En dank aan Marije de Graaf, Judith Evens en Thijs Struick.

LeineRoebana ontvangt structurele subsidie van Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Gemeente Breda en de Provincie Noord-Brabant. LeineRoebana is huisgezelschap van het Chassé Theater.

SPEELDATA

De speeldata van LOST INTIMACY vindt u hier.

CREDITS

Choreografie en artistieke leiding

Andrea Leine en Harijono Roebana

Dansers, performers en musici

Uri Eugenio, Luana van Eekeren, Andrea Pisano, Timon De Ridder, Elyr Kris Adem, Aika Goto, Polina Mirovskaya, Camilla Bundel, Michael Jahoda, Elisabeth Hetherington (zang), Talitha van der Spek (zang), David Mackor (luit, gitaar, zang), Robbert van Hulzen (percussie), Dirk Bruinsma (percussie), Maxime Duvall, Ederson Rodrigues Xavier, en Roos van Rossum (zang)

Featuring

The Philipp Project/Hootschroop:

Concept, tekst en performance

Michael Jahoda

Compositie en uitvoering

Robbert van Hulzen en Dirk Bruinsma (Hootschroop)

Lichtontwerp, toneelbeeld en technische productie

Jeroen Smith

Geluidstechniek

Oscar Bouwman

Technische ondersteuning

Harmen van ’t Loo, Arne Haijtink, Thijs Visser

Projectpartner LOST INTIMACY

Studio About/Peter Bout

Training en artistieke assistentie

Michael Jahoda, Uri Eugenio

Zakelijke coördinatie

Erin Coppens

Foto poster

Anna van Kooij