Sponsors, subsidiënten en partners

LeineRoebana maakt voorstellingen met bijzondere (inter)nationale gasten en vrijwel altijd livemuziek. Om deze omvangrijke projecten te kunnen realiseren wordt zij gesteund door, en werkt ze samen met, verschillende partners, waaronder vrienden, subsidiënten en sponsoren.

Vrienden

LeineRoebana heeft een bijzondere groep vrienden. Ook meer betrokken raken bij het gezelschap? Wordt lid van Get close to, ontmoet dansers musici en choreografen en kom langs in onze studio. Je wordt al lid vanaf 50 euro per jaar.

Lid worden? Download het inschrijfformulier en stuur het op! (Postzegel niet nodig)

Get Close To LeineRoebana

Welkom!

Geen vriend worden, maar wel een eenmalige donatie doen?

Het is mogelijk LeineRoebana te steunen door middel van een (eenmalige) donatie. Uw gift, groot of klein, is van harte welkom.

Bankrekening NL57 INGB 00057 27620
T.n.v. Stichting Date Dans en Theater
WG Plein 131
1054 SC Amsterdam
O.v.v. Donatie

Indien u vragen heeft over doneren aan LeineRoebana, kunt u contact opnemen met Andrea Leine: zakelijk@leineroebana.com, T 020 4893820.

KvK: 41203289
BTW: NL006646359B01

Subsidiënten en fondsen

LeineRoebana ontvangt meerjarige subsidie van:

LeineRoebana ontving project subsidie van onder andere:

Sponsors

Garuda Indonesia

Met ingang van oktober 2014 zijn LeineRoebana en Garuda Indonesia Airlines officieel partners. Sinds mei 2014 vliegt luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia met een nieuwe Boeing 777 en is daarmee de enige maatschappij die rechtstreeks van Amsterdam naar Jakarta kan vliegen. Op het evenement ter lancering van het nieuwe vliegtuig vond een optreden van LeineRoebana plaats met fragmenten uit GhostTrack.

Restaurant Blauw

Topkok Agus Hermawan is ambassadeur van LeineRoebana en chef-kok van Restaurant Blauw. Hij heeft een moderne Indische kookstijl, waarin veel invloeden van de westerse keuken samenkomen met de traditionele smaken uit het oosten. Hermawan verzorgde Indonesische diners voorafgaand aan de voorstellingen van GhostTrack en hij sponsort met regelmaat de hapjes voor de feestelijke LeineRoebana studioavonden.