Educatie

Workshop A – Amateurdansers 

Deze workshop kan geboekt worden in combinatie met een bezoek aan de lopende voorstelling. Door middel van improvisatie en het aanleren van versimpelde frases uit de voorstelling maken de deelnemers op toegankelijke wijze kennis met het LeineRoebana bewegingsidioom uit de voorstelling. De deelnemers ervaren hoe het materiaal tot stand komt en herkennen vervolgens in de voorstelling bewegingen waarmee ze hebben gewerkt in de workshop. Dit intensiveert de ervaring van de voorstelling. Deze workshop is zowel voor dansscholen als voor middelbare scholen.

Workhop B – (semi) professionele repertoire dansworkshop 

Altijd al willen weten hoe het voelt om een LeineRoebana danser te zijn? Dat kan tijdens onze repertoire workshop. Je maakt kennis met de unieke danstaal van LeineRoebana en zal dansmateriaal aangeleerd krijgen uit één van onze voorstellingen. Deze workshop kan los geboekt worden of ter voorbereiding op een bezoek aan de voorstelling. De workshop wordt altijd afgestemd op het niveau van de groep. Deze workshop is voor mbo/hbo dansstudenten, dans professionals, geoefende amateur dansers

Workshop C – Maak traject Dans of Muziek 

In dit traject ervaren jongeren hoe het is om een stap in een creatief proces te zetten door samen te werken, te bewegen, te creëren en te presenteren. In deze maaktrajecten wordt er in een aantal repetities toegewerkt naar een (besloten) toonmoment. Dit kan plaatsvinden in de LeineRoebana studio of op de eigen locatie. Desgewenst werken we vanuit dit maak traject toe naar een voorprogramma. De groep krijgt dan de kans om voorafgaand aan een voorstelling van LeineRoebana op te treden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@leineroebana.com